Antena Meniu Search
x

Simona Halep, arătată cu degetul în presa americană după scandalul provocat de Serena Williams la US Open (Video)

Numele Simonei Halep apare menţionat într-un articol publicat de Washington Post, legat scandalul provocat de Serena Williams în finala US Open. Jurnaliştii americani susţin că şi românca apelează la on-court coaching în turneele de Grand Slam, lucru interzis, dar ea nu este penalizată.

Numele Simonei Halep apare menţionat într-un articol publicat de Washington Post, în care este tratat pe larg scandalul provocat de Serena Williams în finala US Open. Jurnaliştii americani susţin că şi românca apelează la on-court coaching în turneele de Grand Slam, lucru interzis, dar ea nu este penalizată.

"La turneele de Grand Slam, aşa cum se întâmplă pe tot parcursul anului, această regulă este încălcată în mod constant atât de bărbaţi cât şi de femei. Oricine ar vrea să-l acuze pe Nadal pentru asta ar putea să o facă fără probleme.

La fel se întâmplă şi cu Simona Halep şi Djokovici. Dar la ei nu se observă, chiar dacă antrenorul gesticulează clar către ei, cum a făcut-o antrenorul lui Williams. Aici este problema. Respectarea regulilor depinde de persoana care stă în scaunul arbitrului.

Acea persoană nu este un robot", se arată în Washington Post, conform mediafax.ro.

Pe acelaşi subiect

Incidentul din finala de la US Open a început la 1-0 pentru Williams, în al doilea set.

Arbitrul Ramos i-a acordat un avertisment pentru coaching, iar Serena a tunat: "Nu avem un cod. Nu trişez ca să câştig, prefer să pierd".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După joc, antrenorul Mouratoglou a recunoscut că i-a dat indicaţii, dar că eleva sa nu a văzut semnele din tribună. Ulterior, ea a comis două duble greşeli şi a dat cu racheta de pământ.

A primit un nou avertisment, iar a treia sancţiune a venit după o altă discuţie aprinsă cu Ramos.

Serena Williams a pierdut finala US Open cu japoneza Osaka , iar pentru comportamentul ei a fost amendată cu 17.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep, arătată cu degetul în presa americană după scandalul provocat de Serena Williams la US Open (Video)