Antena Meniu Search
x

Ungaria-Romania 2-2: "Tricolorii" salveaza un punct in ultimul minut

Romania a terminat la egalitate meciul cu Ungaria, scor 2-2, si pastreaza sanse de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. Condusi de doua ori, "tricolorii" au egalat la ultima faza a meciului, prin Alexandru Chipciu.

Nationala Romaniei a obtinut, cu noroc, o remiza in deplasarea din Ungaria si continua lupta umar la umar cu maghiarii pentru calificare! Gazdele au deschis scorul in minutul 16, prin Vanczak, care a profitat de-o eroare de marcaj a lui Goian si l-a invins din apropiere pe Tatarusanu.

"Tricolorii" puteau egala la faza imediat urmatoare, dar Mutu a fost blocat in ultima clipa. Nici Bogdan Stancu nu s-a dovedit a fi mai inspirat, trimitand paralel cu poarta in urma unei centrari perfecte venite din partea lui Torje.

Romania n-a stralucit, dar a revenit in joc in minutul 68, cand Adrian Mutu a restabilit egalitatea dintr-o lovitura de pedeapsa. Tot de la punctul cu var au punctat si maghiarii pentru 2-1. Goian si-a continuat prestatia modesta, a faultat in suprafata de pedeapsa, iar Dzsudzsak l-a invins pe Tatarusanu.

Introdus pe teren in minutul 86, Alex Chipciu a reusit sa profite de-o eroare in defensiva gazdelor si l-a invins pe Kiraly in minutul 90+2. O prestatie dezamagitoare pentru ai nostri, dar un punct care mentine Romania in cursa de calificare la Mondialul din Brazilia.

In urma acestei remize, Romania si Ungaria fac 10 puncte, cu cinci mai putin decat liderul Olanda.

Rezultatele inregistrate in Grupa D:

Andorra-Turcia 0-2

Ungaria-Romania 2-2

Olanda-Estonia 3-0

CLASAMENT:

1. Olanda 15 pct

2. Ungaria 10 pct.

3. Romania 10 pct.

4. Turcia 6 pct.

5. Estonia 3 pct.

6. Andorra 0 pct. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ungaria-Romania 2-2: "Tricolorii" salveaza un punct in ultimul minut