Antena Meniu Search
x

VICTORIE pentru Dinamo, scor 3-1, în derbiul cu Steaua din etapa a XVIII-a a Ligii I

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I.

- FOTO: Hepta

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 şi Nemec ’59, iar pentru Steaua a înscris Boldrin, în minutul 3, din penalti.

Înaintea partidei s-a ţinut un minut de reculegere pentru victimele accidentului aviatic din Columbia, în care şi-a pierdut viaţa aproape întreaga echipă braziliană Chapecoense.

Fanii dinamovişti au prezentat o coregrafie 3 D, înaintea meciului cu Steaua, afişând un banner imens pe care scria: "Istoria reînvie gloria tinereţii, de mână cu cei mici redăm culoare vieţii". Meciul de pe Arena Naţională a început cu aproximativ zece minute întârziere.

Cu câteva secunde înainte de începutul meciului, nocturna s-a stins iar fanii dinamovişti, care au desfăşurat o cortină ridicată pe scripeţi, au aprins luminiţe roş-albe, fiind proiectate pe cortină imagini din istoria clubului dinamovist.

Coregrafia fanilor dinamovişti s-a desfăşurat pe acordurile melodiei "This is my song'', compusă de Charlie Chaplin.

La meci au fost prezenţi 22.785 de spectatori, dintre care circa 1.500 de fani stelişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » VICTORIE pentru Dinamo, scor 3-1, în derbiul cu Steaua din etapa a XVIII-a a Ligii I