Antena Meniu Search
x

(P) Aplicația web TrackGPS – o aplicație de Fleet Management creată la standarde de top

TrackGPS by AROBS Transilvania Software este soluția numărul 1 de management al flotelor pe piața din România prin prisma celor peste 4500 de clienți din portofoliu și a celor peste 70.000 de vehicule monitorizate.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 18:09

- TrackGPS

Aplicația web dezvoltată de TrackGPS a fost creată pe baza experienței directe cu piața românească și cu nevoile acesteia, însă are adresabilitate pe multiple direcții de activitate.

Nevoile de business ale clienților sunt într-o schimbare continuă, iar îmbunătățirea serviciilor oferite și crearea de instrumente flexibile necesare sunt două dintre avantajele competitive pe care TrackGPS le are și pe care le fructifică.

Pentru dezvoltarea aplicației web echipa a preluat conceptele funcționale folosite în ultimii ani și a creat o platformă de testare pentru portofoliul actual de clienți. Cu ajutorul feedback-ului oferit de aceștia a fost creată o platformă web scalabilă, optimizată pentru toate industriile. Pentru a putea asigura stabilitate, dar și creşterea continuă a numărului de vehicule și asset-uri monitorizate din platformă, a fost nevoie de crearea unui plan complex de dezvoltare.

De ce este aplicația web TrackGPS cea mai performantă aplicație de pe piața din România?

Pe acelaşi subiect

Dashboard personalizat

Aplicația pune la dispoziția utilizatorilor un tablou de bord care prezintă în timp real un sumar al situației flotei. Informațiile de bază de care aceștia au nevoie oferă o analiză a statusului vehiculelor monitorizate, informații despre distanțele parcurse, statistici cu privire la vitezele înregistrate și documente care expiră.

Rapoarte personalizate

Rapoartele din aplicația web TrackGPS au coloane interschimbabile care oferă utilizatorului libertatea de a-și configura forma în care dorește să vizualizeze datele după bunul plac. Clientul poate sorta și ordona după preferințe coloanele care îl interesează din raportul respectiv. Rapoartele pot fi vizualizate direct în platformă sau pot fi descărcate în format PDF sau Excel.

Notificări direct în aplicație

Clienții au la dispoziție o secțiune dedicată notificărilor. Aceștia sunt informați permanent cu privire la disponibilitatea rapoartelor și la evenimentele generate de dispozitive.

Actualizarea informațiilor cu un singur click

Odată localizat un vehicul pe hartă, utilizatorii pot vizualiza și edita date cu un singur click, într-un singur ecran, fără a fi nevoiți să navigheze în alte ferestre. Toate detaliile vehiculului precum și numele șoferilor, documentele aferente, planul de service, informațiile cu privire la senzori sau datele despre dispozitive pot fi actualizate în doar câteva secunde.

TrackGPS oferă, în prezent, cea mai modernă aplicație web de Fleet Management din România, platformă care are la bază un proces de dezvoltare continuă, astfel încât aceasta să îmbunătățească permanent experiența utilizatorilor pe platformă.

Intră pe website-ul TrackGPS și află mai multe despre cea mai performantă aplicație web de monitorizare a flotelor și solicită o ofertă de preț!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Tehnologie » (P) Aplicația web TrackGPS – o aplicație de Fleet Management creată la standarde de top