Antena Meniu Search
x

Video Românii, cei mai afectați de timpul petrecut în mediul virtual și de lipsa conexiunii cu natura, din opt țări europene

Pandemia ne-a deconectat de la realitate şi ne-a conectat tot mai mult la internet. Deja peste 80% dintre români folosesc zilnic internetul.  Chiar şi la sate, oamenii au început să intre tot mai mult în online. Peste 73% din ei fac asta.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 17:49

Vezi și

Progresul tehnlogic ne aduce însă pierderi importante, din alte puncte de vedere. Potrivit unui raport făcut în opt ţări europene, românii sunt cei mai afectaţi din cauza timpului petrecut în mediul virtual. 66% au ajuns să aibă mari probleme în a menţine relaţiile "offline" cu alţi oameni.

Suferim mai mult decât alţi europeni şi din cauza faptului că nu mai petrecem atât de mult timp în mijlocul naturii. 33% dintre români nu au văzut niciodată cerul în ultima săptămână. S-a dovedit ştiinţific: timpul petrecut în natură poate acţiona ca un medicament atât la nivel fizic, cât şi psihic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » Românii, cei mai afectați de timpul petrecut în mediul virtual și de lipsa conexiunii cu natura, din opt țări europene