Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Platforma X ar putea cere bani de la noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk

X plănuiește să înceapă să perceapă tuturor noilor utilizatori o "mică taxă" pentru a interacționa cu postările, a declarat Elon Musk.

de Redactia Observator

la 16.04.2024 , 17:30

Platforma X ar putea taxa noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk
Platforma X ar putea taxa noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk - Profimedia

Răspunzând unui cont care a postat despre posibilele schimbări, șeful Tesla și Space X a declarat că taxarea noilor utilizatori pentru a posta, a da like și a răspunde este "singura modalitate" de a opri conturile false sau robotizate de pe platformă.

Elon Musk vrea ca noii utilizatori de pe X să fie taxaţi pentru a opri răspândirea roboţilor pe platformă

Anul trecut, X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a lansat un program pilot în Noua Zeelandă și în Filipine, prin care noii utilizatori trebuiau să plătească un abonament de un dolar pe an pentru a avea acces la funcții cheie, notează PA Media.

Articolul continuă după reclamă

Comentariile lui Musk sugerează că acest proces va fi acum introdus pe scară mai largă.

Pe acelaşi subiect

"Din nefericire, o taxă mică pentru accesul noilor utilizatori la reacții este singura modalitate de a reduce atacul necruțător al roboților", a spus el.

Într-un alt răspuns la un alt cont care a pus sub semnul întrebării această abordare, Musk a spus că taxa ar putea fi în vigoare doar pentru primele trei luni după ce un nou utilizator se alătură platformei, scrie Mediafax.

Miliardarul a declarat că eradicarea conturilor false și a celor de tip bot a fost o prioritate cheie pentru el atunci când a preluat platforma, la sfârșitul anului 2022. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat de atunci că au observat o creștere a conținutului spam, în parte din cauza reducerilor substanțiale de personal efectuate de Musk, inclusiv a echipei de moderare a conținutului firmei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Tehnologie » Platforma X ar putea cere bani de la noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk