Antena Meniu Search
x

Platforma X ar putea cere bani de la noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk

X plănuiește să înceapă să perceapă tuturor noilor utilizatori o "mică taxă" pentru a interacționa cu postările, a declarat Elon Musk.

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 17:30

Platforma X ar putea taxa noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk
Platforma X ar putea taxa noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk - Profimedia

Răspunzând unui cont care a postat despre posibilele schimbări, șeful Tesla și Space X a declarat că taxarea noilor utilizatori pentru a posta, a da like și a răspunde este "singura modalitate" de a opri conturile false sau robotizate de pe platformă.

Elon Musk vrea ca noii utilizatori de pe X să fie taxaţi pentru a opri răspândirea roboţilor pe platformă

Anul trecut, X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a lansat un program pilot în Noua Zeelandă și în Filipine, prin care noii utilizatori trebuiau să plătească un abonament de un dolar pe an pentru a avea acces la funcții cheie, notează PA Media.

Comentariile lui Musk sugerează că acest proces va fi acum introdus pe scară mai largă.

Pe acelaşi subiect

"Din nefericire, o taxă mică pentru accesul noilor utilizatori la reacții este singura modalitate de a reduce atacul necruțător al roboților", a spus el.

Într-un alt răspuns la un alt cont care a pus sub semnul întrebării această abordare, Musk a spus că taxa ar putea fi în vigoare doar pentru primele trei luni după ce un nou utilizator se alătură platformei, scrie Mediafax.

Miliardarul a declarat că eradicarea conturilor false și a celor de tip bot a fost o prioritate cheie pentru el atunci când a preluat platforma, la sfârșitul anului 2022. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat de atunci că au observat o creștere a conținutului spam, în parte din cauza reducerilor substanțiale de personal efectuate de Musk, inclusiv a echipei de moderare a conținutului firmei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Tehnologie » Platforma X ar putea cere bani de la noii utilizatori pentru postări şi like-uri. Anunţul lui Elon Musk