Antena Meniu Search
x

Video Comuna renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară. Se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare

Liliacul, floarea frumoasă care vesteşte primăvara, are un festival dedicat! Se întâmplă în judeţul Mehedinţi, iar sute de oameni au mers să se bucure de eveniment, dar mai ales să vadă vedeta sărbătorii. Şi nu mică le-a fost mirarea când au realizat că pentru ce au venit nu exista. Din cauza temperaturilor ridicate, floarea de liliac s-a trecut. 

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 08:08

Comuna renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară. Se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare
Comuna renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară. Se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare - Shutterstock

În comuna Ponoarele, din judeţul Mehedinţi, autorităţile au organizat un festival dedicat florii de liliac dar, culmea, fără floare. Pentru că din cauza temperaturilor crescute floarea a trecut deja. Sute de oameni, veniţi special pentru a participa la acest eveniment, au rămas doar cu gândul la frumoasa plantă.

Bărbat: Am venit la liliac, la săbătoarea liliacului. Ştim că la Braşov a trecut, dar serbarea acuma se ţine din păcate. Era bine dacă era şi liliacul, dar timpul, s-a încălzit prea devreme. Asta e. 

Explicaţia autorităţilor

Articolul continuă după reclamă

Autorităţile au şi o explicaţie pentru eroarea produsă.

Georgică Pătraşcu, primar Ponoarele: Anul acesta am fost împiedicat datorită săbătorilor Pascale şi nu puteam să avem acest eveniment în ziua de Paşte şi atunci a trebuit să amânăm această săbătoare, ocazie cu care am pierdut şi floarea de liliac, a trecut. 

Comuna este renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară, care se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Travel » Comuna renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară. Se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare