Antena Meniu Search
x

Video Crăciun magic în Bucovina. Pensiunile au început deja să pregătească surprizele pentru turişti

De sărbători, pensiunile din Bucovina îşi aşteaptă turiştii cu mese îmbelşugate, petreceri câmpeneşti cu foc de tabără şi obicieuri vechi de sute de ani. Aşa că dacă vreţi să vă petreceţi Crăciunul aici, într-o zonă cu peisaje spectaculoase, trebuie să vă grăbiţi. Aproape toate camerele din unităţile mici de cazare au fost ocupate. 

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 11:21

Vezi și

Departe de freamătul orașelor, între munții prin care șerpuiesc izvoare minerale, pensiunile din Bucovina se pregătesc ca să-și poată primi oaspeții așa cum se cuvine de sărbători. În Gura Humorului, a fost făcut deja planul pentru Crăciun și Revelion, iar turiştii sunt aşteptaţi cu oferte tentante şi multe surprize. 

Gheorghe Niţă - administrator pensiune: În jur de 2000 de lei patru nopţi cu mic dejun prânz, cină, cinci zile, patru nopţi. Vorbim de o sărbătoare câmpenească care va fi si de craciun si de Anul Nou, facem şi un foc de tabără 

Ce unităţi de cazare sunt cele mai căutate

Iar de la serbările câmpeneşti nu lipsesc bineînțeles bucatele tradiţionale, stropite din abundenţă cu ţuică sau vin. După mesele îmbelșugate, turiștii pot merge pe pârtie sau în drumeție ca să viziteze obiectivele truistice din zonă, printre care și Mănăstirea Voroneț. 

Cum locurile izolate sunt căutate în această perioadă, unitățile de cazare mai mici, ca pensiunile, sunt cele mai vânate. 

Petrică Negrea, administrator pensiune: Cerea este îmbucurătoare, ne încurajează şi ne dă viaţă pentru că este cerere mare. În perioada Crciunului în jur de 2.200 lei pe persoană şi Revelion 2.500 de lei pe persoană. 

Gura Humorului este una dintre cele mai căuatate staţiuni turistice de la noi din ţară. În urmă cu câţiva ani a fost într-un top al celor mai frumaose oraşe mici din Europa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Crăciun magic în Bucovina. Pensiunile au început deja să pregătească surprizele pentru turişti