Antena Meniu Search
x

Video Cum arată o zi pe pârtie la Sinaia. Iubitorii sporturilor de iarnă se bucură de vremea bună, la cota 2.000

Este weekend, iar muntele e din nou destinaţia firească. Avem un weekend foarte aglomerat acolo, cu cozi la instalaţiile de transport pe cablu, dar şi pe anumite sectoare de pârtie. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.01.2022, 15:14

Vezi și

Timpul de aşteptare este undeva între 10 şi 15 minute la Sinaia şi un pic mai mare la Poiana Braşov, pentru că este mai aglomerat. "Suntem acum în linia de telegondolă care urcă de la cota 1.400 către cota 2.000 şi chiar ne apropiem de locul în care începe pentru cei mai mulţi practicanţi de schi şi snowboarding aventura de weekend", arată Claudiu Loghin, reporter Observator.

Vreme bună pentru sporturile de iarnă la munte

Este una dintre acele zile în care atât administratorii instalaţiilor de transport pe cablu, cât şi iubitorii sporturilor de iarnă sunt norocoşi. Vântul nu bate în rafale atât de puternice încât să pună în pericol funcţionarea în condiţii de siguranţă a acestor instalaţii de transport. Sunt deschise toate pârtiile din Valea Soarelui şi Valea Dorului. Sunt aproape 7 kilometri de pârtii noi, deschise din acest sezon al sporturilor de iarnă în Valea Călugărului. 

Distracţie în zăpadă şi la Cavnic

La Cavnic este la fel de frumos. În ultimele ore a nins în judeţul Maramureş, iar peisajul este unul de basm. Cu mic, cu mare, oamenii au ieşit să se bucure de un weekend relaxant la kilometrul 0 al distracţiei. Cei care nu ştiu să schieze pot veni pe pârtia de tubing sau la patinoar. O oră de distracţie costă între 10 şi 50 de lei, spune Simona Vasiac, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Cum arată o zi pe pârtie la Sinaia. Iubitorii sporturilor de iarnă se bucură de vremea bună, la cota 2.000