Antena Meniu Search
x

Hollywood-ul s-a mutat, pe timpul verii, pe Coasta de Azur. Vedetele își petrec vacanțele de lux pe riviera franceză

Vara aceasta, destinaţia preferată a vedetelor internaţionale este Coasta de Azur! Din ce în ce mai multe celebrităţi de la Hollywood, şi nu numai, au fost surprinse în Monaco, Nisa şi Saint Tropez. Unele dintre ele chiar şi-au cumpărat case de vacanţă acolo, pentru a putea reveni ori de câte ori doresc. 

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 08:36

Vezi și

Monaco este destinaţia de vacanţă preferată atât de actori, sportivi şi politicieni, cât şi de oamenii de afaceri. Mulţi nu s-au limitat doar la vizite sporadice, ci şi-au cumpărat proprietăţi în micul stat. 

Oraşul-stat de pe Riviera Franceză a început să fascineaze lumea întreagă încă din anii '50, când Grace Kelly a devenit prinţesă de Monaco. 

Şi Saint Tropez a devenit o oază de relaxare pentru vedete. Printre starurile de la Hollywood, care aleg Coasta de Azur pentru fiecare vacanţă vară, este şi Jennifer Lopez. 

În acest an, cântăreaţa a făcut furori printre turişti şi localnici imediat cum a ajuns la destinaţie pe un iaht, împreună cu iubitul ei, Ben Affleck. 

Mai puţin cunoscută, dar la fel de scumpă şi apreciată de vedete este localitatea Eze. Aflată tot pe Coasta de Azur. Cântăreţul irlandez Bono, de exemplu, a fost atât de fermecat de această destinaţie încât s-a mutat acolo. Iar prietenii săi celebri, precum soţii Barack şi Michelle Obama, vin destul de des în vizită. 

Însă, pentru Naomi Campbell, Leonardo Dicaprio şi Elton John, Nisa este destinaţia care-i atrage tot mai mult în ultimii ani. Tocmai de aceea, artistul britanic Elton John a ales să-şi cumpere şi o proprietate în oraşul francez. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Hollywood-ul s-a mutat, pe timpul verii, pe Coasta de Azur. Vedetele își petrec vacanțele de lux pe riviera franceză