Antena Meniu Search
x

Video Loc unic în România, cu peisaje ca în Alaska şi trasee desprinse din poveşti. "Cea mai tare experinţă pe care cred că am avut-o vreodată"

În staţiunea Harghita Băi turiştii se pot simţi ca în Alaska, şi nu numai datorită peisajelor de iarnă care farmecă orice privitor, ci şi datorită traseelor montane străbătute cu atelaje trase de câini Husky. Ninsorile din ultima perioadă au făcut ca statul de zăpadă sa ajungă la 20 de centrimeri. Un cuplu a venit tocmai din Israel pentru a face o plimbare şi pentru a marca un moment important din viaţa lor. 

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 10:18

Vezi și

Trasee desprinse din poveşti. De asta au avut parte turiştii care au venit să facă o plimbare în munţii Harghitei. Ninsorile din ultima perioadă au făcut ca zăpada să fie numai bună de săniuş, iar câinii abia au aşteptat să fugă prin zăpadă. 

Parajdi Zoltan, proprietar căini: Am început sezonul, avem parte de nişte zăpadă proaspătă, de frig, de soare. Acum am mers cu 20 de câini. eu cu 10 şi colegul cu încă 10. 

Organizatorii le-au pregătit turiştilor trei tipuri de rute. 

Parajdi Zoltan, proprietar căini: Avem trei tipuri de trasee. Una scurtă, mai mult pentru copii sau familii cu copii care înseamnă 15, 20 de minute. După care urmează traseul mediu care se agresează mai mult adulţilor sau copiilor mai mătişori, adică peste 10 ani are durează cam o oră şi jumătate.

Pe acelaşi subiect

500 de euro pentru un traseu de o zi

Noa şi Sami au venit chiar din Israel pentru a face o plimbare cu atejele, însă au ales acest loc şi pentru a marca un moment important din viaţa lor. Tânăra a fost cerută în căsătorie. 

Turişti: Este cea mai tare experinţă pe care cred că am avut-o vreodată şi este cel mai bun loc de cerut în căsătorie. Ea a spus da. A fost o ocazie specială pentru noi şi cel mai bun loc în care am fi putut să o facem. 

Pentru o astfel de experinţă, un turist trebuie să plătească 40 de euro pentru un traseu scurt de câte oră, iar 500 de euro pentru un traseu de o zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Loc unic în România, cu peisaje ca în Alaska şi trasee desprinse din poveşti. "Cea mai tare experinţă pe care cred că am avut-o vreodată"