Antena Meniu Search
x

Video Plimbare cu sania trasă de cai într-un loc de basm din Harghita. Turiştii s-au bucurat şi de preparatele tradiţionale delicioase

Muntele a fost clar preferinţa turiştilor în minivacanţa de Mica Unire. Mulţi au ales Valea lui Pavel, un cătun din judeţul Harghita. Aici, turiştii au descoperit frumusețea şi tradițiile locului într-o plimbare cu sania trasă de cai, apoi s-au strâns în jurul focului pentru a savura produsele tradiționale aduse de săteni.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 18:03

Vezi și

Deşi termometrele arătau minus 8 grade Celsius, gerul nu a stricat distracţia nimănui. Un vin fiert a încălzit rapid atmosfera, iar turiştii au pornit în aventură, prin nămeţi. Aproape 10 kilometri i-au purtat săniile între Valea lui Pavel şi Fântâna Bradului. La destinaţie i-a aşteptat un peisaj de poveste. 

''Am zis totuşi să încercăm, dar nu ne aşteptam la aşa ceva.''

Preparatele cu specific românesc, în centrul atenţiei

...şi preparate tradiţionale delicioase. 

Pe acelaşi subiect

''Cum e slănina?

Mamă...superbă!

Şi cârnaţii?

Şi mai şi!''

''Super! Am venit, am mâncat, am băut palincă, cârnaţi, şunculiţă afumată şi pâine de casă.'' 

Iar distracţia a continuat şi pe drumul de întoarcere. O astfel de aventură costă 90 de lei pe persoană și durează aproximativ patru ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Plimbare cu sania trasă de cai într-un loc de basm din Harghita. Turiştii s-au bucurat şi de preparatele tradiţionale delicioase