Antena Meniu Search
x

Mii de români au ales să-şi petreacă minivacanța la malul mării, în ciuda temperaturilor sub limita îngheţului

Hore se vor încinge şi pe nisip, la malul mării. Cei care au vrut să evite aglomeraţia de la munte au ales să-şi petreacă minivacanţa la malul mării. Mii de turişti au ales delicatesele din peşte de la cherhanalele de pe litoral şi resorturile cu spa, unde şi-au încărcat bateriile, chiar dacă vremea nu a fost cea mai blândă. 

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 08:24

Vezi și
  • Mii de români au ales să-şi petreacă weekendul la malul mării. Chiar dacă s-au înregistrat temperaturi sub limita îngheţului, turiştii au ieşit la plimbare, pe plajă. 

Mii de români au ales să-şi petreacă weekendul la malul mării. Chiar dacă s-au înregistrat temperaturi sub limita îngheţului, turiştii au ieşit la plimbare, pe plajă. Cei care au vrut să-şi aducă aminte de vară, au ales resorturile cu spa şi wellness. 

Alexandra Petreceanu, șef recepție spa: Suntem foarte vizitaţi în tot timpul anului, datorită bazinului interior şi al procedurilor pe care le oferim. Acum, spre exemplu, este şi soare. Se pot plimba şi pe malul mării, iar apoi se pot relaxa în piscină. Dar nu contează sezonul, aici te simţi bine în orice moment. Vară sau iarnă, e minunat. 

Cherhanalele au fost şi ele pline. Pe lângă produsele tradiţionale din peşte, bucătării i-au răsfăţat pe turişti şi cu preparate extravagante din fructe de mare. 

Chef: Avem hamsie, frigărui de rapane, midii, borș de şalău şi rachetă de hamsie. 

Oferte sunt şi din partea hotelierilor, unde un pachet de două nopţi plus una gratis costă doar 560 de lei. Există însă, şi o ofertă de o noapte, plus 50% discount pentru cea de-a doua noapte şi costă 370 de lei. 

Pachetele sunt valabile până la sfârșitul acestei luni, însă hotelierii anunţă noi reduceri şi pentru cei care vor să-şi petreacă ziua îndrăgostiţilor la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mii de români au ales să-şi petreacă minivacanța la malul mării, în ciuda temperaturilor sub limita îngheţului