Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unei turiste străine care a venit să viziteze Cetatea Sighişoarei: "România este minunată!''

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru minivacanţa de 1 Mai, venim cu o propunere: Cetatea Sighişoarei. Aici farmecul medieval a rămas intact chiar şi după secole, iar gazdele sunt deja renumite pentru ospitalitate. 

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 08:51

Vezi și

Proprietarii pensiunilor şi hotelurilor sighişorene s-au pregătit să-şi primească musafirii. 

Ioan Lazăr: Gradul de ocupare este undeva de 90%, deci, pentru cine se grăbeşte, se mai poate găsi ceva loc de cazare în Cetatea Sighişoarei. 

''Într-adevăr, are toate elementele ale locului aici, pentru autenticitate, pentru vechime şi pentru tot ce ţine de arhitectura locală.'' 

Mâncarea cu specific, un deliciu pentru turişti

Pe acelaşi subiect

Cât despre mâncare, turiştii se pot delecta cu preparate atât din bucătăria tradiţională transilvăneană, cât şi din cea internaţională. 

"România este minunată şi căutăm să vedem cât mai multe. Suntem încântaţi de natură, pentru că trăim la oraş.

Clădirile, străzile, mâncarea?

Tot. Şi oamenii sunt atât de prietenoşi şi ospitalieri.'' 

''Berea transilvăneană a fost  foarte bună. Este foarte gustoasă. Vinul este foarte bun, de asemenea. Mâncarea este foarte bună. Stăm într-un hotel foarte frumos care a fost recreat după vremurile vechi.''  

În plus....

Iulian Sîrbu, primar municipiul Sighișoara: În această perioadă 28 aprilie-1 mai la Sighişoara puteţi să veniţi şi să participaţi la cea de-a 16-a ediţie a Târgului Meşteşugarilor. Turiştii şi localnicii pot meşteri împreună şi a se îndeletnici cu vechile meşteşuguri. 

Pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus, turiştii plătesc aproximativ 300 de lei. Iar un pachet turistic pentru această minivacanţă poate ajunge şi până la 1.400 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Travel » Reacţia unei turiste străine care a venit să viziteze Cetatea Sighişoarei: "România este minunată!''