Antena Meniu Search
x

Video Staţiunile unde a nins ca în povesţi, pârtiile sunt libere, iar zăpada, ideală pentru schiat. O zi de distracţie porneşte de la 120 de lei

Vremea a ţinut cu turiştii care au vrut să-şi petrecă weekendul pe pârtiile din Bucovina. Cele două din Câmpulung Moldovenesc ofera cadrul perfect pentru o zi plină de distracție. Fie că au ales să schieze sau să se dea cu săniuţa sau patinele, turiştii au fost încântaţi, mai ales că una dintre pârtii este specială pentru începători. Iar la Sovata, cei mai experimentaţi au ales o plimbare cu  snowmobilul. 

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 08:20

Vezi și

Pârtia Bucovina, din Câmpulung Moldovenesc, este o pârtie destinată în special începătorilor. Are o lungime de aproape 500 de m şi este ideală pentru cei care vor să învețe să schieze. Aici, abonamentul pentru o zi este de 120 de lei.

Tarife pentru toate buzunarele

Constantin Cosmaciuc, administrator partie: Pârtia se adresează doar celor începători. Urcarea pentru un copil este 5 lei, iar pentru un adult 9 lei, iar in funcţie de cât creşte numărul de urcări, scade preţul. 

Cei care nu reuşesc să se împrietenească cu schiurile, pot încerca...patinele. 

Pe acelaşi subiect

Angela Bertea, reporter Observator: Dacă iubiţi să patinaţi şi sunteti la pârtie, le puteţi combina foarte bine pe amândouă, cu ajutorul acestor clăpari speciali care alunecă pe zăpadă. Este o experienţă interesantă ce merită încercată, iar distracţia este garantată. 

La mică distanţă, tot în Câmpulung Moldovenesc, schiorii mai experimentați și sunt așteptați pe pârtia Rarău, care are 2850 de m. 

Preţurile sunt, însă, pe măsura distracţiei

Florin Delibaș, administrator pârtie: O zi este 170 de lei, două zile 340, o singură urcare este 35 de lei, adult 25 de lei copil, saniuţa pe zi 25 de lei.

Şi la Sovata, pârtiile sunt perfecte în această perioadă. Atracţia principală aici e plimbarea cu snowmobilul. 

Turist: Am prins un timp extraordinar de frumos. Partiile sunt superbe. 

Vasile Hărșan, proprietar pârtie: Skipass-ul pe zi la Sovata este 120 de lei abonamentul la telescaun pentru adulţi, 90 de lei pentru copii, iar la teleschi este 70 de lei abonamentul pe zi. 

Peisajul a fost completat de o ninsoare ca în poveşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Staţiunile unde a nins ca în povesţi, pârtiile sunt libere, iar zăpada, ideală pentru schiat. O zi de distracţie porneşte de la 120 de lei