Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin

La capătul a mai bine de două luni de căutări, Burlacul Andi Constantin a luat cea mai grea decizie de până acum, seara trecută, în ultima ediție a emisiunii, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 10:20

Doar trei fete i-au mai rămas alături la finalul acestei călătorii, iar provocarea sa a fost să aleagă dintre trei personalități complet diferite: Simona, Ana sau Melissa. Înainte de marea finală, acestea au avut ocazia să îi prezinte lui Andi și o latură mai puțin cunoscută – fiecare dintre fete l-au prezentat părinților și au organizat ele însele date-uri în locuri cu semnificație din orașele natale sau locurile îndrăgite.

”A fost de departe cea mai grea experiență și e dificil când știi că, în urma deciziei tale, cineva o să sufere”, a spus Andi Constantin înainte de ceremonia la care a trebuit să anunțe de care dintre cele trei fete se desparte. Melissa, cea pe care destinul i-a scos-o în cale, a fost cea care a plecat acasă, în Turcia, cu inima grea. ”A fost greu să stau în fața lui și să îmi iau la revedere. Îi urez multă fericire”, a spus aceasta.

Pentru Ana și Simona au urmat însă două întâlniri de vis în care fiecare a avut la dispoziție 24 de ore alături de Andi, înainte de ceremonia finală din acest sezon. De această dată, Andi a întâmpinat-o prima dată pe Simona, însă doar pentru a-și lua rămas-bun de la ea înainte de a se întâlni cu Ana.

”Noi doi încă nu ne cunoaștem suficient pentru a lua o decizie atât de importantă precum căsătoria. Nu vreau să fac promisiuni de care nu sunt sigur, căsătoria este ceva ce se face o singură dată în viață, pentru mine e un lucru sfânt”, a mărturisit Andi emoționat. ”Ceea ce simt pentru tine nu e iubire, pentru că nu am avut timp. Ceea ce simt se numește drag! Drag de energia ta, de discuțiile cu tine, de căldura pe care tu o emani! Dar încă nu pot spune că sunt în punctul în care îmi pot proiecta viața în doi alături de tine pentru că încă te descopăr”, i-a spus Anei, căreia i-a dăruit nu un inel, ci brățara mamei sale, pe care chiar ea i-a încredințat-o înainte ca Andi să plece în căutarea alesei. ”Mi-a plăcut că a vorbit din suflet și a fost sincer! Nu sunt o femeie care se grăbește, mai ales că am avut o căsnicie și a fost urmată de un divorț!”, a spus Ana, care a acceptat ultimul trandafir al Burlacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin