Antena Meniu Search
x

Azi, de la 20:30, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur

Duminică seară a fost a lui Chef Dumitrescu. Impresionat de reinterpretarea elegantă a bucătăriei românești, a decis să îi înmâneze Cuțitul de Aur lui Ștefan Borleanu, un bucătar cu doar 2 ani experiență. O lecție de perseverenţă, muncă și modestie, Ștefan le-a gătit chefilor un tartar cu păstrăv în gulie și halibut cu piure topinambur reușit, ceea ce i-a adus un loc în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 13:58

Azi, de la 20:00, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur
Azi, de la 20:00, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur - Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ediția de duminică a pus în joc o amuletă puternică. Avantajul ei îi dă șansa câștigatorului să trimită în bootcamp orice concurent ar dori într-una dintre celelalte echipe. După ce a încercat să ghicească cui aparțin preparatele, Chef Dexter a decis că farfuria lui Chef Dumitrescu, o conopidă la grătar cu cartofi prăjiți în untură de rață este cea care a dovedit „măiestrie și echilibru”.

Luni seara vine cu o amuletă ce  le va trezi multe amintiri chefilor și chiar îi va reduce la tăcere, iar proba va fi una strălucitoare: „O să am un soare în farfurie”, a povestit Chef Scărlatescu. O fostă jurnalistă și prezentatoare olandeză, Janneke Vos de Groot, vine în platoul Chefi la Cuțite, cu o poveste ca în filme și... cu o plantă necunoscută.

Soțul ei si-a dorit dintotdeauna să dețină o fermă și deși au fost reticenți la început să se mute aici, s-au îndragostit complet de România. Mai multe despre povestea ei și a multor altor concurenți de origine internațională, telespectatorii vor afla în această seară de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Chefi la cuțite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Azi, de la 20:30, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur