Antena Meniu Search
x

Azi, de la 20:30, o nouă ediție Burlacul. O petrecere răstoarnă complet situația

După mai multe săptămâni în care a încercat să se apropie de fete și să le cunoască mai bine, Burlacul aplică o terapie-șoc, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 02.04.2021, 10:21

Azi, de la 20:30, o nouă ediție Burlacul.
Azi, de la 20:30, o nouă ediție Burlacul. - Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Speriat de gândul că a mai rămas doar foarte puțin timp până ce ar trebui să pună inelul pe degetul uneia dintre fete, dar acestea încă nu se deschid față de el și nu reușește să le cunoască mai bine, Burlacul va lua o decizie tranșantă în această seară.

”Nu mă așteptam că voi ajunge într-o astfel de situație, nici nu speram și nici nu voiam! În această seară am făcut ceva ce nu mă caracterizează, dar am simțit că relația noastră este într-un impas. A trebuit să aplic acest șoc, pentru a mă ajuta să iau niște decizii”, a mărturisit Andi Constantin. 

La ce gesturi va recurge și cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală pentru a rămâne în lupta pentru inima Burlacului, cei de acasă pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Azi, de la 20:30, o nouă ediție Burlacul. O petrecere răstoarnă complet situația