Antena Meniu Search
x

Azi, de la 20:30, o nouă ediție Chefi la cuțite. Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute

Luni seară, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 25.5%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 7.7 puncte de rating și 22.9% cotă de piață. În minutul de aur, 21:11, aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 13:57

Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute
Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute - Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cel mai nou episod Chefi la cuţite a adus povești deosebite în platou. Printre ele se numără și cea a Cristinei Iosza. La 86 de ani, concurenta le-a povestit celor trei chefi cum a reușit să devină cunoscută pe platforma TikTok, cu ajutorul vecinului său, Rawi Srouji, de 23 de ani, care s-a mutat în Cluj din Nazaret pentru a-și da masteratul în psihologie.

Deși exista o bariera a limbii la început, au depășit-o odată cu prietenia strânsă ce s-a format. Doamna Cristina a reușit să îi uimească pe chefi cu povestea sa, dar și cu preparatul ei, mămăliguță cu brânză de burduf. 

Unul dintre cele mai tensionate momente ale serii a fost momentul în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au aflat deznodământul probei amuletei, decizie ce i-a aparținut invitatului special, Henrik Sebok. Pentru această probă, chefii au fost nevoiți să gătească preparate ce puneau în evidență orezul.

Avantajul extraordinar al amuletei oferă câștigătorului puterea de „a reduce la tăcere una dintre echipe pe tot parcursul probei”, iar acea echipă „va putea să comunice doar prin semne sau orice altă formă ce nu implica sunet”. Amuleta a trezit foarte multe amintiri chefilor, în special lui chef Dumitrescu, care într-un sezon anterior a întâmpinat multe dificultăți din cauza ei. Orezul iranian cu miel al lui Chef Scărlătescu a fost câștigător în ochii juratului invitat. 

Marți seara va fi o ediție cu multe surprize. Antonia și Alex Velea își vor face apariția în platoul Chefi la cuțite cu multe emoții. Preparatul lor, unul exotic, cu influențe din bucătăria indiană, a fost special gândit ca să îi impresioneze pe „cei trei muschetari ai bucătăriei”. „Ne lipsește scena”, au spus artiștii, care au mai dezvăluit că pandemia i-a ajutat să își descopere noi talente în bucătărie. Dacă vor reuşi sau nu să îi impresioneze pe cei trei chefi, telespectatorii vor afla astăzi, la ora 20.30 la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Azi, de la 20:30, o nouă ediție Chefi la cuțite. Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute