Antena Meniu Search
x

Galerie foto Burlacul pune toate cărțile pe masă în căutarea fericirii, astăzi, de la 20.30: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul!”

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru Andi Constantin și fetele care au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea cu cele 25 de pretendente, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, în cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul.

De Redactia Observator la 12.03.2021, 10:37

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, doar 14 din cele 15 fete care au primit trandafirul roșu, simbol al emisiunii, sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.

O concurentă va fi dată afară din emisiune 

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, una dintre ele l-a anunțat pe Andi că se va retrage din competiție. Mai mult, în cea de-a doua ediție, în această seară, Burlacul se vede pus în fața unei alte situații care nu s-a mai întâlnit în istoria emisiunii și care îl va determina să dea afară una dintre fete, deși aceasta i-a atras atenția încă de la început.

La finalul serii, Burlacul decide să își pună toate cărțile pe masă în căutarea fericirii, chiar dacă acest lucru înseamnă că ar putea pierde tot. ” Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul. E posibil chiar să rămân cu 14 trandafiri pe masă!”, a mărturisit Andi. Cum vor reacționa fetele, dar și cine va fi prima eliminată, telespectatorii pot afla astăzi, de la de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Burlacul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Burlacul pune toate cărțile pe masă în căutarea fericirii, astăzi, de la 20.30: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea, chiar dacă există riscul să pierd totul!”