Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chef Florin Dumitrescu pierde primul concurent în sezonul 9: ”Îmi pare rău pentru el”

Marți, 4 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu peste 1,9 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 22.00. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție plină de surprize în prima confruntare pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 12:57

În intervalul orar 20.21-24.03, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9,2 puncte de rating și 30,1% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5,5 puncte de rating și 18,1% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 9 puncte de rating și 22,6 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,7 puncte de rating și 14,2 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8,2 puncte de rating și 20,6% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 6,8 puncte de rating și 17,1 % cota de piață.

Marți seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat pentru prima dată în formulă completă în bucătăria Chefi la cuțite, alături de bucătarii aleși în sezonul 9. Începutul serii a venit cu o surpriză neașteptată pentru toți, căci Gina Pistol i-a predat ștafeta Irinei Fodor, ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul confruntărilor, în rolul de prezentator.

Așa se face că cele trei trupe de bucătari în tunici colorate au început confruntarea printr-o mică probă de îndemânare câștigată de echipa albastră. Aceștia au repartizat câte un tip de sos pentru fiecare banc de lucru, căci tema primului battle i-a provocat să pună în evidență farfurii ce au avut la bază sosul alb, roze sau roșu. Jurații serii, Baladda Records, au acordat victoria detașată echipei mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, ce a obținut 8 voturi din 11: ”Irina, ne-ai purtat noroc! E o chestie inedită pentru mine, pentru că niciodată în primul battle din celălalte opt sezoane eu nu am stat liniștit. Sunt curios să văd cum e să fii relaxat!”.

Prin urmare, echipa albastră și echipa verde au intrat la duelul individual, acolo unde au fost nevoiți să pună în evidență un ingredient vedetă folosit în nenumărate dish-uri: usturoiul. ”Chefii au fost surprinși de preparatele individuale din prima edițiie. Le-au plăcut foarte multe farfurii. Se va pleca acasă cu o notă mare, cu o notă cu care de obicei concurenții se salvau. Sunteți mai mulți, dar se pare că sunteți mai buni”, a spus Irina Fodor înainte să anunțe verdictul. Radu Micu, bucătar din echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu, a fost cel care a obținut cele mai puține voturi și a părăsit aseară competiția culinară: Experiența mea aici a fost mai intensă decât mă așteptam, a declarat concurentul. În următoarea confruntare pe echipe, chef Florin va intra în competiție în minoritate numerică, alături de 7 bucătari: ”Pe Radu voiam să îl văd mai mult în concurs. Să îi văd evoluția. Îmi pare rău pentru el”, a afirmat juratul la finalul serii.

Confruntările pe echipe din sezonul 9 continuă cu alte trei lupte la cuțite duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Chef Florin Dumitrescu pierde primul concurent în sezonul 9: ”Îmi pare rău pentru el”