Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuţite, astăzi, de la 20:30, la Antena 1: Chef Scărlătescu şi-a ales Cuţitul de aur. Irina Margareta Nistor, surpriza din audiţiile pe nevăzute

Duminică seara a fost seara lui chef Scărlătescu. Juratul Chefi la cuţite nu doar că şi-a ales aseară Cuţitul de aur, în persoana lui Alexandru Bădiţoaia, ci a câştigat şi amuleta jurizată de către chef Nicolai Tand, cu un alivenci cu sos de fructe de pădure.

de Redactia Observator

la 05.04.2021, 12:14

Avantajul amuletei îi dă șansa lui chef Scărlătescu să aleagă un interval de 15 minute din orice probă, în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână fiecare.

„Asta e probă de medic. Trebuie să avem mai mulți medici în ziua respectivă, că o să iasă cu scântei!,” a spus chef Bontea.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea. Într-o vizită electrizantă, chef Cătălin Petrescu şi-a făcut apariţia incognito în bucătăria Chefi la Cuțite și i-a surprins pe cei trei chefi cu preparate japoneze pregătite cu multă măiestrie, pe bază de proteine mai puțin obișnuite: greieri, gândaci, lăcuste și viermi de mătase. Nu au lipsit din meniu nici oul milenar sau sake-ul cu coadă de peste otrăvitor. Momentul i-a trezit multe amintiri lui chef Bontea din Asia Express: „Mâncam și plângeam”, le-a povestit acesta colegilor săi.

Jurizările pe nevăzute continuă să facă deliciul telespectatorilor în această seară, de la 20:30, pe Antena 1. Amuleta ediţiei va aduce mult mister, ceea ce îl va intriga pe chef Dumitrescu, căruia „nu îi plac secretele”, după cum chiar el a declarat. Nu este însă un secret cine va juriza proba: chef Florin Ivan. De asemenea, invitată în emisiune va fi Irina Margareta Nistor, cunoscut critic de film și vocea unei generații. Cu peste 3000 de filme dublate, aceasta li se va prezenta telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă, aceea de bucătar amator: „În această seară, am intrat în filmul vostru!’, le va mărturisi ea chefilor. Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuţite, astăzi, de la 20:30, la Antena 1: Chef Scărlătescu şi-a ales Cuţitul de aur. Irina Margareta Nistor, surpriza din audiţiile pe nevăzute