Antena Meniu Search
x

Chefi la cutite, azi 20:30 pe Antena 1. Costi Ioniță îi surprinde astăzi pe chefi cu un preparat sănătos

Luni seară, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență și s-a situat în topul preferințelor telsepectatorilor. Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.8 puncte de rating și o cotă de piață de 25%.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 13:34

Chefi la cutite, azi 20:30 pe Antena 1. Costi Ioniță îi surprinde astăzi pe chefi cu un preparat sănătos
Chefi la cutite, azi 20:30 pe Antena 1. Costi Ioniță îi surprinde astăzi pe chefi cu un preparat sănătos - Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pe locul al doilea s-a situat ProTV cu o medie de 8.8 puncte de rating și 25 % cotă de piață. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 8.1 puncte de rating și 23.2% cotă de piață. În minutul de aur, 21.42, aproape 2milioane de telespectatori la nivelul întregului public din Romania au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite. 

Momentul șoc al serii a venit odată cu concurentul Pavel Gherghe. Bucătarul profesionist a riscat cu un preparat complex de stridie în spuma mării. Chef Scărlătescu a apreciat potențialul în farfurie şi i-a înmânat concurentului râvnitul cuțit de aur. Într-o întorsătură de situație uluitoare, Pavel Gherghe a riscat din nou, refuzând cuțitul de aur și șansa de a intra direct în echipe, totul pentru că își dorea foarte mult să fie în echipa chefului său preferat, Sorin Bontea.

După câteva discuții cu chefii, acesta a înțeles importanța acestui gest și șansa care i s-a acordat și a decis să rămână totuși în echipa lui Scarlatescu. Nehotărârea l-a costat însă foarte scump în final și asta pentru că chef Scărlătescu și-a retras în cele din urmă cuțitul de aur. Proba amuletei de aseară i-a provocat pe cei trei chefi să compună o pictură cu minim 3 culori.

„Culoare, gust,și artă sigur”, a povestit invitatul special, Chef Cătălin Petrescu, despre farfuria câstigătoare, cupcake-ul savuros si colorat al lui chef  Bontea. Avantajul amuletei a fost tot unul colorat: “Ai puterea să blochezi două culori celorlalte două echipe, acele culori trebuie să se regăsească doar pe farfuria ta”. 

În această seară va fi o ediție cu mult cântec. La gătit sosesc actori, vrăjitoare sau muzicieni, printre care se află și o surpriză pentru chefi. Costi Ioniță vine în platoul emisiunii cu un preparat vegan, o rețetă despre care el spune că e „unică în lume”. Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze pe chefi, telespectatorii vor afla astăzi, la ora 20.30 la Antena 1.

Tot în această seară, magia își face loc în platoul emisiunii. Vrăjitoarea Melissa vine împreună cu fiica ei să pregătească o rețeta tradițională și să stabilească dacă chef Cătălin Scărlătescu are sau nu cununiile legate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Chefi la cutite, azi 20:30 pe Antena 1. Costi Ioniță îi surprinde astăzi pe chefi cu un preparat sănătos