Antena Meniu Search
x

Galerie foto Finaliștii sezonului 15 iUmor. Cine sunt concurenții care au rămas în competiție pentru trofeul iUmor și pentru premiul în valoare de 20.000 de Euro

iUmor sezonul 15 se apropie de marea finală! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzată sâmbătă, 30 decembrie 2023, iar finaliștii vor da totul pentru a câștiga atât trofeul, cât și marele premiu în valoare de 20.000 de Euro.

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 11:36

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro.

Ce momente au pregătit cei zece finaliști - Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză - pentru ultima bătălie din acest sezon și cine sunt finaliștii care vor primi câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Deși finala iUmor, difuzată sâmbătă, 30 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1 este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live, sâmbătă seară, după ce Emi și Cuza vor anunța ,,START VOT!”. Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » TV » Finaliștii sezonului 15 iUmor. Cine sunt concurenții care au rămas în competiție pentru trofeul iUmor și pentru premiul în valoare de 20.000 de Euro