Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuţite, duminică de la 20:30, la Antena 1: Chefii găsesc un concurent care a trecut prin gara Titu

Duminică, la ora 20.00, Chefi la Cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete.

de Redactia Observator

la 28.03.2021, 14:48

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cea de-a 13-a ediție va rupe egalitatea între chefi, care momentan au câte 4 amulete fiecare. Invitatul jurat, Bogdan Alexandrescu, cunoscut drept Chef Dexter, ridică miza probei cu „un simț al esteticului foarte dezvoltat”, ne spune Chef Dumitrescu.

Concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 vor demonstra mult curaj și se vor prezenta cu povești impresionante și farfurii inedite. Printre ei se numără și Ionuț Dimache, stilistul vestimentar al artistei Ruby care, fiind din Târgoviște, le-a spus celor trei chefi cu mândrie că a trecut prin vestita Gara Titu, devenită deja simbol al sezonului 9.

Care va fi reacția chefilor la această veste și cum vor încerca să îi impresioneze concurenții pe chefi Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu, telespectatorii pot afla duminică seara de la 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Chefi la cuţite, duminică de la 20:30, la Antena 1: Chefii găsesc un concurent care a trecut prin gara Titu