Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuțite – lider de audiență. Chef Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur

Ediția de marți seara Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență. Conform Kantar Media, show-ul de cooking de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 23.5%, în timp ce ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu o medie de 7.6 puncte de rating și 23% cotă de piață.

De Redactia Observator la 10.03.2021, 13:56

Chefi la cuțite s-a menținut pe locul întâi și în rândul întregului public din mediul urban cu o medie de 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 18.4 procente. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 6.6 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

Chef Sorin Bontea a oferit primul cuțit de aur din acest sezon

Cel care l-a convins a fost Paul Vasile, un tânăr de 27 de ani din Cernica, care a gătit o farfurie spectaculoasă cu păstrăv poșat, piure de conopidă cu ulei de mărar și spumă de soc. Paul este bucătar de profesie și este absolut îndrăgostit de acest domeniu, cochetând încă de la 6 ani cu bucătăria. ”Am vrut să urmez o școală de bucătari pentru că asta era pasiunea mea și am zis că trebuie să urmez acest vis. Pentru că eram pasionat, mă duceam la fiecare practică. Nu am lipsit nicio zi, m-am dus chiar și de Crăciun să învăț”, a povestit el.

Lupta pentru amuletă a încins spiritele și în ediția de aseară. Avantajul mult râvnit, 10 minute în minus la gătit pentru o altă echipă a fost câștigat de chef Florin Dumitrescu, care a pregătit un choux a la crème în care boabele de tonka au fost vedeta.

O nouă serie de concurenți bat la porțiile afirmării în bucătărie și în următoarea ediție a show-ului, difuzată duminică de la ora 20.00 la Antena 1.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Chefi la cuțite – lider de audiență. Chef Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur