Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite. Un copil de 11 ani a reuşit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu pasiunea sa pentru bucătărie

Raul Ivan, un copil de doar 11 ani, din Slatina, a reuşit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu pasiunea sa pentru bucătărie.

de Monica Palade

la 01.03.2021, 22:49

Chefi la cuţite. Un copil de 11 ani a reuşit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu pasiunea sa pentru bucătărie

Raul a recunoscut că şi-a descoperit pasiunea pentru gătit în timp ce îşi ajuta tatăl în bucătărie. Aşa că a decis să încerce şi singur. 

Încurajat de părinţi, copilul a venit în cel de-al 9 sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” şi i-a lăsat pe chefi fără cuvinte, deşi nu a reuşit să ia toate cele trei cuţite. 

„Eu când gătesc mă simt ca și când sunt liber de tot, mă eliberez de orice stare și mă simt liniștit. De mic îi ajutam pe părinții mei să gătească și la 9 ani am decis să mă apuc și eu. Mie îmi place de bucătarul turc Nusret, îmi place cum gătește și cum face steak-uri. De obicei eu îi rog pe părinți să mă lase să gătesc micul dejun sau prânzul sau cina. Sunt foarte nerăbdător să plec de pe scaun și să mă duc să gătesc”, a dezvăluit Raul în prezentarea sa.

Un copil pasionat

Raul a fost supărat că nu i-a ieşit sosul de reducţie, dar chiar şi aşa muşchiul de vită a fost extrem de reuşit. Carnea din farfuria lui Chef Florin Dumitrescu era prea făcută, motiv pentru care acesta nu i-a oferit un cuţit. A spus însă că avem de-a face cu un francofil şi chiar s-a oferit să îi dea câteva cărţi din bucătăria franceză, atunci când l-a cunoscut. 

„Am venit să-mi arăt mie dacă sunt în stare să gătesc. Aceasta este pasiunea mea și vreau să știu cu exactitate dacă este pentru mine sau nu”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Chefi la cuţite. Un copil de 11 ani a reuşit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu pasiunea sa pentru bucătărie