Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ediţiile speciale de Paşte Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă

De Sărbătoare, românii şi-au început dimineţile alături de matinalul de la Antena 1. Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani din prima şi din a doua zi de Paşte s-au impus ca lider de audienţă.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 12:42

Astfel, în prima zi de Paşte, telespectatorii au petrecut ziua de Sărbătoare alături de familia Super Neatza. Conform Kantar Media, în intervalul 10:00 -12:59, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 17.6% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV cu 1.5 puncte de rating şi 11% cota de piată.

Şi în a doua zi de Paşte, românii au dat startul distracţiei alături de matinalul de la Antena 1. Ediţia specială de Sărbătoare în care Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand i-au avut musafiri în ograda lor de la ţară pe orăşenii Dani, Ramona, Bianca şi Ristei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Conform Kantar Media, în intervalul 08:00 – 12:00, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV cu 2.1 puncte de rating şi 16.5% cota de piată. Şi în mediul urban, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor, obţinând un rating mediu de 3.4 puncte şi 17.9% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată şi de această dată tot de Pro TV, cu 2.1 puncte de rating şi 11.1% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, cei mai mulţi telespectatori alegând să urmărească matinalul de la Antena 1, care a înregistrat 3.7 puncte de rating şi 18% cota de piaţă, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv a înregistrat 2.3 puncte de rating şi 11.2% cota de piaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Ediţiile speciale de Paşte Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă