Antena Meniu Search
x

Foto iUmor va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1: Cum și-ar negocia Delia intrarea în Rai: ”Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa...”

Reuniunea juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo a iscat discuții cu adevărat spirituale la iUmor. Cel de-al 11-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 13:44

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. Un astfel de număr a iscat însă o discuție despre spiritualitatea celor trei jurați și convingerile lor în ceea ce privește o întâlnire cu Sfântul Petru. ”E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru <Am încredere în tine că iei decizia corectă, sunt un om.... pâinea lui Dumnezeu!>. Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa... dar bârfa e constructivă, face parte din evoluția umanității, nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit”, a spus Delia convinsă. Ce părere au însă colegii săi, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție a celui de-al 11-lea sezon iUmor.

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, iUmor lansează o super colecție de haine pentru cei mai cool admiratori. Hanorace, șepci, căciuli sau șosete cu designuri fresh care sigur vor primi trei THUMBS UP din partea prietenilor, vor fi găsite în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » iUmor va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1: Cum și-ar negocia Delia intrarea în Rai: ”Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa...”