Antena Meniu Search
x

Jurnal de Asia, Episodul 3: Alexandra Ungureanu, noi detalii despre aventurile trăite

Nouă echipe filmează, în această perioadă, pentru noua ediţie din Asia Express, iar concurenţii profită de fiecare ocazie avută la dispoziţie pentru a dezvălui detalii despre aventurile prin care trec.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 16:21

Vezi și
  • Alexandra Ungureanu participă la Asia Express alături de mama ei, Anca.
  • Nouă echipe se înfruntă la Asia Express.

De această dată a venit rândul echipei alcătuite din Alexandra Ungureanu şi mama acesteia, Anca Ungureanu, să ne spună dificultăţile prin care au trecut în primele zile de filmări, dezvăluirile fiind făcute în cadrul proiectului "Jurnal de Asia".

Alexandra Ungureanu a recunoscut, printre altele, că, pentru ele, cel mai dificil a fost modul în care s-a făcut interacţionarea cu oamenii şi, în special, cu cei pe care îi rugau să le ofere transport. În plus, o mare problemă a fost şi oboseala acumulată, artista recunoscând că "sunt momente în care aș sta cu rucsacul ăla sub cap și pe o bancă, dacă sunt obosită chiar dorm. În general, oamenii simpli și care nu au lucruri materiale de oferit vin în întâmpinarea noastră și ne oferă mult mai mult".

Deşi au existat semne de întrebare în legătură cu modul în care mama ei, în vârstă de 68 de ani, se poate adapta la condiţiile oferite de concurs, Alexandra Ungureanu a ţinut să precizeze că "mama e omul în care eu am cea mai multă încredere. Cred că va fi mai ușor lângă ea. Mă sperie faptul că mergem în necunoscut. Am plâns, ne-am perpelit, ne-am și panicat, cine ne-a pus? Plânse, panicate. Dacă aș fi plecat la Asia Express fără ea, cred că mi-ar fi fost aproape imposibil".

Nouă echipe se înfruntă la Asia Express

Concluzia trasă de Alexandra Ungureanu este cât se poate de clară: "Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați".

În ciuda greutăţilor întâmpinate, Alexandra Ungureanu şi mama ei vor să simtă din plin gustul victoriei şi luptă pentru a întrece celelalte opt echipe alcătuite din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Jurnal de Asia, Episodul 3: Alexandra Ungureanu, noi detalii despre aventurile trăite