Antena Meniu Search
x

Alexandra Ungureanu: "Credeam că sunt pregătită psihic pentru Asia Express. Ei, bine, nu!"

Alexandra Ungureanu a plecat pe Drumul Împăraților alături de mama ei. Cu multe scenarii în minte și așteptări de toate felurile, artista se considera oarecum pregătită pentru ce avea să se întâmple în Asia Express, mai ales că a urmărit toate cele trei sezoane de până acum. 

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 10:15

Alexandra Ungureanu şi mama ei concurează la Asia Express
Alexandra Ungureanu şi mama ei concurează la Asia Express
  • Nouă echipe participă la noul sezon Asia Express.

"Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic... ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simți că nu mai poți, dar esți curios să vezi ce se întâmplă mâine. Am ieșit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop", a declarat ea.  

"Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând", mărturisit mama Alexandrei.

Care sunt cele nouă perechi de concurenţi de la Asia Express

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. 

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continuă cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Alexandra Ungureanu: "Credeam că sunt pregătită psihic pentru Asia Express. Ei, bine, nu!"