Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jurnal de Asia, episodul 8. Mihai Petre și Elvira Petre, despre experienţa trăită în show: “Am fost plesniți! Knock out!”

Mihai Petre şi soţia sa, Elvira, au acceptat provocarea de a participa la Asia Express, recunoscând că au spus Da pentru că împreună sunt mult mai puternici. Aceştia au povestit la Jurnal de Asia experienţa neaşteptată pe care au trăit-o în showul TV.

de Redactia Observator

la 23.06.2021 , 17:07

“Ca să văd cât mă ține și dacă mai sunt cu picioarele pe pământ. La Asia Express e viața comprimată la maximum. Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou”, a declarat Mihai Petre.

“Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!Am fost plesniți! Knock out!”, a adăugat Elvira Petre, vizibil copleșită de experiențele trăite în timpul provocărilor.

Asia Express, o experienţă traumatizantă

Vezi și

Totodată, partenera de viaţă a lui Mihai Petre recunoaşte că efortul fizic poate fi compleşitor în acest show. “Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia”, povestește Elvira.

Nici căutarea cazării nu s-a dovedit a fi mai uşoară: „Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote”, mai spune Mihai.

“Clar o să pățesc așa cel puțin o dată. Deci o să am o cădere psihică 100%. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”, spune Mihai, decurajat, în timp ce Elvira spune că va fi mereu acolo lângă el să îl ajute, orice s-ar întâmpla.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 8. Mihai Petre și Elvira Petre, despre experienţa trăită în show: “Am fost plesniți! Knock out!”