Antena Meniu Search
x

Video Jurnal de Asia, episodul 7. Ce dificultăţi au întâmpinat surorile Lidia şi Estera Buble

Aventura participanţilor de la Asia Express continuă, iar surorile Lidia şi Estera Bubla au povestit, în episodul 7 din Jurnal de Asia, despre dificultăţile cu care s-au confruntat în competiţie.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 15:14

Vezi și
  • Nouă echipe alcătuite din vedete se înfruntă în noul sezon din Asia Express.

Lidia şi Estera Buble sunt două dintre cele mai ambiţioase concurente de la Asia Express, iar cele două au povestit în cadrul Jurnal de Asia, proiect susţinut de SuperBet, că unul dintre avantajele lor este faptul că sunt foarte apropiate de când erau mici, iar ambiţia şi competitivitatea le-au făcut să accepte din start participarea la Asia Express.

Lidia şi Estera Buble au dezvăluit că Asia Express li se pare o experienţă de neuitat, în ciuda dificultăţilor întâlnite pe parcurs. Una dintre marile probleme pentru cele două s-a dovedit a fi ideea de a face autostopul, mai ales în condiţiile în care cele două nu au mai recurs la un asemenea gest până acum. Totuşi, cele două au recunoscut că au trecut cu bine peste această dificultate tocmai pentru că "noi reuşim foarte uşor să ne facem plăcute, deci nu a fost chiar un impediment pentru noi să facem autostopul".

Fetele au recunoscut, însă, că au apărut şi reacţii neprevăzute "pentru că în momentul în care eşti acolo şi e stresul şi eşti agitat şi nedormit şi nemâncat, reacţionezi cu totul şi cu totul altfel".

În ciuda faptului că surorile Lidia şi Estera Buble se fac "uşor plăcute", acestea au recunoscut că le-a fost greu să facă autostopul pentru că oamenii se temeau să le ia în maşină din cauza coronavirusului.

Pe acelaşi subiect

Lidia şi Estera Buble, marcate de prima zi de competiţie

Cel mai mult, Lidia şi Estera Buble au fost marcate de evenimentele petrecute în prima zi de competiţie: "Prima zi cred că n-o s-o uităm niciodată. Am fost luați total prin surprindere. Ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 de kilograme de bagaje. După care să stai să-ți cauzi cazare în patru ore".

O altă problemă a fost modul în care Lidia şi Estera Buble au interacţionat cu localnicii: "Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă. Până la urmă ne-am obișnuit cu cerșitul şi chiar ne-am dat seama că oamenii sunt buni și ne dau și ne cumpără. Sunt zile în care nici măcar nu cheltuim acel euro. Pur și simplu ne oprim pe stradă și cerem".

În legătură cu evoluţia lor în competiţie, surorile Buble sunt convinse că "putem să ajungem până în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-am face. La Asia Express poţi descoperi cât eşti de puternic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Jurnal de Asia, episodul 7. Ce dificultăţi au întâmpinat surorile Lidia şi Estera Buble