Antena Meniu Search
x

Azi, pe Antena 1, Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva!

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 îi va pune pe toţi cei 11 concurenţi ai transforming show-ului într-o ipostază foarte dificilă. Având drept temă travesti-ul, niciunul nu va scăpa de o astfel de provocare, iar telespectatorii vor avea ocazia să decidă cui îi este mai greu să joace acest gen: unui bărbat care trebuie să se epileze, să poarte unghii şi tocuri sau unei femei care trebuie să facă rost de masculinitate.

de Redactia Observator

la 06.03.2021, 17:09

Vezi și

Printre cei care n-au scăpat de ironia Ruletei se vor număra Liviu şi Andrei, care vor fi nevoiţi să se transforme în trupa Andre şi nu oricum, ci chiar sub privirile critice ale uneia dintre membre – jurata Andreea Bălan.

„Sincron, ăsta e indiciul!”, a fost indicaţia pe care au primit-o de la Cristi, în vreme ce Ozana nu i-a încurajat nici ea: „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!”, le-a spus profesoara de canto.

Şi ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Liviu şi Andrei au mai avut de înfruntat un moment dificil. Chiar în timpul reprezentaţiei, când toată atenţia lor trebuia să fie la versuri şi coregrafie, nu mică le-a fost mirarea să observe faptul că Andreea Bălan s-a ridicat şi a părăsit masa juriului. Ce a urmat însă, i-a bucurat nespus. Jurata Te cunosc de undeva! a mers drept către trupa The Colours şi i-a acompaniat pe băieţi într-un moment cu totul şi cu totul inediat, pe care telespectatorii îl vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Invitatului special al galei, travesti-ul - cel mai greu gen de pe această scenă, i-a pus mari probleme, dar i-a adus şi mari bucurii, aşa că în gala tematică telespectatorii se vor putea bucura de un moment special adus pe scenă de Florin Ristei şi trupa sa, Freestay. Angela Similea, Ricky Martin, Jason Derulo sau Rihanna  sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala Travesti, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Azi, pe Antena 1, Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva!