Antena Meniu Search
x

Video "Lucifer", sezonul 6. Netflix a anunţat data lansării ultimului sezon al serialului

Fanii serialului "Lucifer" nu mai au mult de aşteptat până la următorul sezon, însă Netflix a anunţat că acesta va fi ultimul.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 27.07.2021, 12:51

Netflix a anunţat că sezonul 6 va fi ultimul al serialului "Lucifer"
Netflix a anunţat că sezonul 6 va fi ultimul al serialului "Lucifer" - Youtube Netflix

Netflix a anunţat că va lansa un nou sezon al serialului de succes "Lucifer". Dacă mulţi credeau că vor avea de aşteptat ceva vreme să se reîntâlnească cu Lucifer Morningstar, Netflix a confirmat că al şaselea sezon va fi lansat pe 10 septembrie, însă şi că acesta va fi ultimul.

Câte episoade va avea ultimul sezon "Lucifer"

Data lansării sezonului 6 din Lucifer i-a luat pe mulţi prin surprindere, având în vedere că ultimul episod din sezonul 5 a apărut pe 28 mai 2021. Fanii erau obişnuiţi să aştepte în jur de un an între sezoane, dar au fost bucuroşi să afle că sezonul 6 apare în septembrie.

Ultimul sezon va avea 10 episoade în total, punând capăt unui serial care a început în 2016. Sezonul cinci ar fi trebuit să fie cel final, însă producătorii au oferit un bonus pentru finalul verii 2021.

Pe acelaşi subiect

"Toate lucrurile rele trebuie să ajungă la un sfârşit. Ultimul sezon din Lucifer va avea premiera pe Netflix în 10 septembrie", a anunţat platforma, pe Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele trei sezoane ale serialului au fost difuzate de Fox, apoi Netflix a preluat producţia şi a lansat sezonul al patrulea în luna mai 2019.

Serialul îl are în centru pe Lucifer Morningstar, un manager de club din Los Angeles care îşi foloseşte expertiza „diavolească” pentru a ajuta departamentul de poliţie din oraş să rezolve crime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » "Lucifer", sezonul 6. Netflix a anunţat data lansării ultimului sezon al serialului