Meniu
Search
x

Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul de la ora 6:00, la Antena 1, începând cu acest weekend

Infuzie de energie, informații și exclusivități la Antena 1. La pupitrul Observatorului de la ora 6:00 din weekend, telespectatorii îi vor putea urmări, începând cu acest sfârșit de săptămână, pe Mihaela Călin și Mihai Jurca.

De Redactia Observator la 05.10.2021, 16:20

“Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia  de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!”, a declarat Mihaela Călin. „Sunt încântat de acest nou proiect! Diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție și asta ne vom strădui să facem împreună.”, spune Mihai Jurca.

De luni până vineri, Iuliana Pepene și Bogdan Alecsandru sunt primii care aduc știrile în casele românilor,  la Observatorul de la ora 6. În fiecare dimineață, evenimentele zilei, dar și informațiile despre vreme, tehnologie și sănătate sunt adunate, selectate și prezentate de o echipă a cărei prioritate este ca fiecare telespectator să iasă din casă pregătit pentru ziua pe care o începe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul de la ora 6:00, la Antena 1, începând cu acest weekend