Antena Meniu Search
x

Galerie foto Petru Ciobanu se alătură proiectului Adela, de la Antena 1

Acţiunea din serialul Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste. Actorul Petru Ciobanu se alătură proiectului Adela şi îi va da viaţă lui Bebe, un personaj-cheie din trecutul familiei Andronic.

de Redactia Observator

la 09.03.2021, 14:24

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bebe face parte din anturajul familiei Andronic încă de când era adolescent. Avid după bani şi mereu dispus să accepte tot felul de şmecherii, acesta a avut o prietenie specială cu Martha Andronic, care i-a distrus complet viaţa. Orbit de dragostea pentru Delia, fiica Marthei, Bebe a ajuns să facă tot felul de compromisuri pentru care va plăti scump. Femeie fără scrupule, Martha nu s-a dat în lături de la a-l trimite pe Bebe la puşcărie, atunci când nu i-a mai fost de folos.

„Bebe este dovada reală a acelui moment din viaţă când dragostea te ridică şi in acelaşi timp dă cu tine puternic de pământ, când ești dur, dar de fapt în adâncul sufletului ești un om bun și plin de regrete, pe alocuri foarte dezechilibrat, după 24 de ani de pușcărie. Bebe are un drum lung pentru a reveni la prezent și în același timp pierdut încă în emoțiile trecutului rău famat pe care l-a avut. De la episod la episod descopăr lucruri noi despre Bebe; este un personaj plin de surprize și pentru mine”, a declarat Petru Ciobanu, care a mai completat: „Mulțumesc pe această cale echipei, în special doamnei Ruxandra Ion, pentru că a avut încredere în mine și mi-a oferit ocazia să fac parte din această familie frumoasă şi numeroasă, toți dornici să vă încânte sufletele cu prestațiile lor!”.

Urmăreşte serialul Adela la Antena 1

Cum va evolua povestea lui Bebe, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Totodată, imediat după difuzare, pe site-ul a1.ro, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le dau întâlnire urmăritorilor într-un nou episod al proiectului Adela - Tot ce nu se vede.

Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să „meargă” pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor. Tot ce nu se vede în serial şi tot ce nu se ştie despre actori, aceştia pot descoperi în seria de episoade online Adela - Tot ce nu se vede, imediat după difuzarea fiecărui episod, pe a1.ro , dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel. Cei de acasă au ocazia să descopere cum e să filmezi un astfel de proiect, ce fac actorii în pauze, cum se pregătesc pentru rolurile lor, lucruri mai puţin ştiute despre ei şi multe altele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Petru Ciobanu se alătură proiectului Adela, de la Antena 1