Antena Meniu Search
x

Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”

Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente, va avea loc vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o locație de vis care pentru gazda emisiunii, Răzvan Fodor, are o semnificație aparte.

de Redactia Observator

la 03.03.2021, 14:12

Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”
Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!” - Antena 1

Un loc ce lui Răzvan Fodor i-a schimbat viața și în care a trăit unele dintre cele mai frumoase amintiri ar putea căpăta o semnificație deosebită și pentru Burlacul. Vineri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Andi Constantin le va întâlni pe cele 25 de pretendente într-un cadru de vis, cu decoruri romantice.

”E locul în care în urmă cu zece ani eu m-am căsătorit, pe 4 septembrie 2010”, a povestit gazda emisiunii, Răzvan Fodor. Iar dacă s-ar întâmpla ca magia locului să îi schimbe viața și Burlacului, Fodor s-ar întoarce în aceeași locație și în calitate de naș. ”Eu am o regulă – dacă nu mă pui să mă îmbrac în costum la nuntă, nu mă bagi în horă, dacă mă primești așa cum sunt, eu vin, te nășesc, îți botez copiii”, a mărturisit amuzat Răzvan Fodor. 

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație: ”Aici m-am căsătorit!”