Antena Meniu Search
x

Ștefan Bănică, exigent în alcătuirea grupei sale, în cel de-al zecelea sezon X Factor: "Nu a fost rău, a fost îngrozitor de rău!"

Juratul X Factor Ștefan Bănică se dovedește a fi extrem de exigent în alcătuirea grupei de Băieți al cărei mentor va fi în cel de-al zecelea sezon, care continuă vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.05.2022, 10:00

Primele audiții au fost cu emoții pentru juratul Ștefan Bănică, mentorul grupei de Băieți în cel de-al zecelea sezon X Factor. În timp ce colegii săi păreau că își ocupă cu rapiditate locurile pentru Bootcamp, artistul a avut de așteptat ceva mai mult, lucru care a iscat glume la pupitrul juraților. ”Sunt extrem de relaxat, dacă nu vin... nu vin. Dacă am un singur concurent, cum ar fi să se bată cu el însuși în etapele următoare”, a declarat amuzat Ștefan Bănică.

De partea cealaltă, Delia, Loredana și Florin Ristei nu s-au sfiit să îi reproșeze că este extrem de exigent în alegerea concurenților pentru grupa sa. ”Nu a fost rău, a fost îngrozitor de rău! Sincer, nu ai treabă cu muzica, să auzi... ceea ce e esențial! Deja nu mai am răbdare, pentru că eu am nevoie de băieți în grupa mea”, îi va spune Ștefan Bănică unui concurent vineri seara, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor.  

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. X Factor 10 continuă și în săptămâna următoare în porție dublă, luni și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » TV » Ștefan Bănică, exigent în alcătuirea grupei sale, în cel de-al zecelea sezon X Factor: "Nu a fost rău, a fost îngrozitor de rău!"