Antena Meniu Search
x

Foto Strategia Burlacului înainte de a doua ceremonie din Turcia: "Caut motive să nu dau acel trandafir"

Dacă în ediția trecută a emisiunii Burlacul alegerea lui Andi a fost determinată de faptele uneia dintre concurente, de această dată decizia se anunță una grea înainte de următoarea ceremonie a trandafirului mâine, de la 20.30, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 18.03.2021, 09:30

Strategia Burlacului înainte de a doua ceremonie din Turcia: "Caut motive să nu dau acel trandafir"
Strategia Burlacului înainte de a doua ceremonie din Turcia: "Caut motive să nu dau acel trandafir" - Antena 1

Pentru a reuși să își dea seama cum poate face eliminările fără să greșească, Andi Constantin a decis să le expună pe cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului la situații cât mai inedite. ”M-am gândit așa: o să încerc să analizez îndeaproape fiecare fată și să văd ce nu îmi place, cu ce nu aș putea să trăiesc lângă. Practic... caut motive să nu dau acel trandafir. Nu caut defecte, caut nepotriviri... o să le pun în diferite ipostaze ca să își arate sau nu anumite trăsături”, a mărturisit Andi.

Cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală în lupta pentru inima Burlacului, cei de acasă pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Strategia Burlacului înainte de a doua ceremonie din Turcia: "Caut motive să nu dau acel trandafir"