Foto

Super Neatza de weekend, lider de audienţă pe toate categoriile de public

De Redactia Observator.
Publicat: 17.05.2021, 14:01.
Actualizat: 17.05.2021, 14:02

Cea mai nouă ediţie Super Neatza de weekend, difuzată duminică, de la 10:00, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă pe toate categoriile de public.

Super Neatza de weekend, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Antena 1

Telespectatorii au ales să îşi înceapă ziua de weekend alături de gaşca îndrăgitului matinal de la Antena 1, ediţia de duminică înregistrând, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 1.9 puncte de rating și o cotă de piață de 12.6%.

Pe locul al doilea s-a situat ProTV cu o medie de 1.7 puncte de rating și 11.3% cotă de piață. Super Neatza de weekend a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 2.3 puncte de rating și o cotă de piață de 11.3 procente. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregului public, ediţia de weekend cu Ilona Brezoianu, Diana Munteanu, Ramona Olaru şi Florin Ristei impunându-se ca lider de audienţă cu 2.1 puncte de rating şi 9.4% cota de piaţă.

Începând din această primăvară, în fiecare duminică, gaşca de la Super Neatza le pregăteşte telespectatorilor ediţii live cu totul şi cu totul speciale, rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize. Chef Nicolai Tand este responsabil, în zi de weekend, cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.