Antena Meniu Search
x

Foto Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:30, la Antena 1: Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv: „Când a apărut am avut un şoc!”

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată regula. Cei 11 concurenţi ai transforming show-ului vor simţi pe propria lor piele că într-o gală dedicată muzicii latino cerul este limita.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 10:30

Invitatul special al ediţiei, Radu Almăşan, va deschide gala cu un super recital marca Bosquito şi îi va da ceva bătăi de cap Emiliei, căreia Ruleta i l-a oferit întocmai pe el ca personaj în gala Latino Party.

„Când a apărut Emilia am avut un şoc!”, a povestit amuzat Radu Almăşan, pe care echipa Te cunosc de undeva! l-a invitat, alături de colegii de la Bosquito, să rămână pe canapea şi să urmărească primul moment al serii. Artistul a mai completat: „Am uitat cu desăvârşire că am purtat un sacou alb...o cravată roşie... Va trebui să am o discuţie cu stilistul meu de atunci, cel mai probabil maică-mea!”.

Cum se va descurca Emilia cu provocarea de zile mari pe care i-a pregătit-o Ruleta, dar şi ce dezvăluire va face Radu Almăşan despre porecla sa din adolescenţă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:30, la Antena 1: Radu Almăşan – Bosquito, apariţie rară la tv: „Când a apărut am avut un şoc!”