Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, astăzi, de la 20:30, la Antena 1: Un fost campion MMA și un preot vin să gătească pentru chefi

Diseară, la ora 20.00, "Chefi la Cuțite" se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. 

de Redactia Observator

la 11.04.2021, 10:12

Ghiţă Ignat a fost de 10 ori campion al României la arte marţiale mixte
Ghiţă Ignat, fost campion al României la arte marţiale mixte, vine la "Chefi la Cuţite"
  • Ghiţă Ignat, fost campion al României la arte marţiale mixte, şi preotul Florin Danu vin la "Chefi la Cuţite".

Concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 se vor prezenta cu povești de viață impresionante și farfurii cu totul deosebite. Printre ei se numără și Ghiță Ignat, de 10 ori campionul României la MMA (arte marţiale mixte), cunoscut drept „Ursul Carpatin”. El le va împărtăși chefilor experienţa sa tumultoasă de viaţă şi parcursul de la boxer la om de afaceri şi totodată va aduce în discuţie soarta celor care părăseasc penitenciarele și eforturile sale curajoase de a ajuta la reabilitatea foștilor pușcăriași prin business-ul său de ambalaje biodegradabile. 

Tot diseară, o poveste inedită va veni din partea preotului Florin Danu, un super-erou pentru copiii din comunitatea lui din satul Luba, din Teleorman. Părintele le va găti chefilor un ghiveci călugăresc, rețetă ce vine tocmai din Sfântul Munte Atos și le va povesti cum vocația sa l-a determinat să înființeze un centru de zi, să construiască mai multe case pentru orfani și să finalizeze un azil.

Ediţia de duminica aceasta va pune în joc o amuletă puternică, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea de ales doar trei ingrediente pentru a compune o farfurie spectaculoasă, menită să îl impresioneze pe juratul invitat special, Adrian Mihăilescu. 

Care dintre chefi va câștiga amuleta, telespectatorii vor afla duminică seara de la 20.00, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuţite, astăzi, de la 20:30, la Antena 1: Un fost campion MMA și un preot vin să gătească pentru chefi