Antena Meniu Search
x

Vara cu 100 de idei începe la Antena 1. Vedetele le vor aduce telespectatorilor primele 100 de idei de vară

Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 11:41

Vara cu 100 de idei începe la Antena 1. Vedetele le vor aduce telespectatorilor primele 100 de idei de vară
Vara cu 100 de idei începe la Antena 1. Vedetele le vor aduce telespectatorilor primele 100 de idei de vară - Antena 1

Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi le propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

După #varacu100dezile, #varacu100defilme sau #varacu100deprieteni, în care a fost alături de telespectatori prin acțiuni desfășurate cu și pentru ei la cele mai tari evenimente, în parcuri, pe plaje, la piscină, pe pământ sau în aer, Antena 1 a continuat promisiunea de a fi „mereu cu tine” prin declinarea, în cea de-a cincea ediţie a campaniei în #varacu100deidei.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în a împărtăși ideile lor pentru a avea o vară cu adevărat minunată. Așadar, prezentatorii Observator Antena 1, echipa matinalului de la Super Neatza, Mirela Vaida, Simona Gherghe, jurații Stand-Up Revolution, echipa iUmor sau protagoniștii serialului Adela sunt doar câțiva dintre cei care pun la bătaie idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Noua campanie a stației a fost dezvoltată intern de către Antena Group şi Dream Film Production.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Vara cu 100 de idei începe la Antena 1. Vedetele le vor aduce telespectatorilor primele 100 de idei de vară