Antena Meniu Search
x

Foto Vlad Drăgulin, despre noul său personaj din serialul iMai Mult Umor: ”Dacă sezonul trecut aveam dubii, acum mă tem!”

În cel de-al 11-lea sezon iUmor, care va avea premiera sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1,actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 14:57

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. ”Dacă sezonul trecut ne-a oferit un hublou către peripetiile unui producător care stă la cârma iUmor-ului, de data acesta lupa este pe un manager flamboaiant. Certat fiind cu toată industria showbizz-ului din România, Puiu a aterizat pe platoul de filmare iUmor, pentru a-și găsi noi talente pe care să le impresarieze”, a povestit Vlad Drăgulin despre personajul pe care îl interpretează. Sarcina nu a fost deloc una ușoară, iar pe parcursul audițiilor din cel de-al 11-lea sezon iUmor, Vlad Drăgulin a intervievat aproape o sută de concurenți.

”Experiența de a improviza într-un personaj toata ziua este întotdeauna provocatoare - mai ales că fiecare conversație este cu totul și cu totul diferită. Dacă sezonul trecut aveam mici dubii legate de cum o să fie primit personajul, acum efectiv mă tem!”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Astfel, personajul său, Puiu, își desfășoară propriul casting, în culisele show-ului iUmor. Discută cu invitații speciali și cu concurenții, pe unii îi supune unui chestionar, discută cu echipa de producție a show-ului și are parte de tot felul de întâmplări în backstage-ul show-ului. Serialul ”iMai Mult Umor” va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Vlad Drăgulin, despre noul său personaj din serialul iMai Mult Umor: ”Dacă sezonul trecut aveam dubii, acum mă tem!”