Antena Meniu Search
x

Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele iUmor 10! Serialul „I mai mult Umor” va fi difuzat săptămânal, începând de duminică, 14 februarie

Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

De Redactia Observator la 12.02.2021, 18:35
Vlad Drăgulin în culisele iUmor
Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele iUmor 10 - Antena 1

"'I mai mult Umor' este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului", a spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele iUmor 10! Serialul „I mai mult Umor” va fi difuzat săptămânal, începând de duminică, 14 februarie