Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo septembrie 2018. ANM anunţă schimbări importante ale vremii

Prognoza meteo pentru septembrie a fost actualizată de meteorologi. ANM confirmă astfel că, în prima parte a lunii, vom avea parte de caniculă. Vremea revine la valorile normale în ultima parte a intervalului.

Cor noros la apus de soare
Vremea va fi călduroasă la început de septembrie, iar la final revine la valori normale - Pixabay

Prognoza meteo pentru septembrie a fost actualizată de meteorologi. ANM confirmă astfel că, în prima parte a lunii, vom avea parte de caniculă. Vremea revine la valorile normale în ultima parte a intervalului şi vom avea şi ploi.

Estimările făcute de meteorologii români sunt pentru intervalul 3 septembrie - 1 octombrie, cu ajutorul datelor obţinute de la Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. ANM precizează însă că fenomele extreme cu durată scurtă de manifestare care ar putea apărea în această perioadă nu au putut fi prognozate.

Prognoza meteo 3 - 10 septembrie 2018

În această perioadă, temperaturile vor fi mai ridicate faţă de media normală a perioadei. Va fi caniculă în cea mai mare parte a ţării. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în est, centru şi nord-vest.

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în schimb capricioasă în vestul şi sud-vestul ţării unde va ploua intens şi e posibil să fie semnalate şi furtuni în această săptămână. În restul ţării, precipitaţiile se vor înregistra la valori normale pentru această perioadă. Doar în nord-estul ţării, este posibil ca ploile să lipsească.

Vremea 10 - 17 septembrie 2018

În această săptămână, temperaturile încep să scadă şi vremea se apropie de normalul perioadei. Este posibil însă ca să mai fie caniculă pe litoral şi în nord-vestul României.

Ploile vor fi excedentare, foarte probabil, în zona sud-sud-vestică. În nord şi nord-est, precipitaţiile vor fi conforme perioadei, transmite prognoza meteo

Prognoza meteo 17 - 24 septembrie 2018

Temperatura revine la normal pentru luna septembrie în cea mai mare parte a ţării. Valori mai ridicate faţă de medie s-ar putea înregistra în nord şi nord-vest.

Ploile se extind, vor fi uşor excedentare în vest, centru şi estul ţării, dar şi în zonele montane. În restul ţării vor fi în parametrii acestei perioade, transmite ANM.

Vremea 17 septembrie - 1 octombrie

Septembrie se încheie ca o lună de toamnă în cea mai mare parte a ţării înregistrându-se temperaturi apropiate de media perioadei. Excepţie fac centrul şi nord-vestul ţării, unde ar putea fi temperaturi uşor mai mari.

Precipitaţiile, de asemenea, vor fi normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Vremea » Prognoza meteo septembrie 2018. ANM anunţă schimbări importante ale vremii