Antena Meniu Search
x

ANM a actualizat prognoza până în 24 septembrie. Vremea pe regiuni în prima lună de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 august - 24 septembrie 2018.

ANM a actualizat prognoza până în 24 septembrie
ANM a actualizat prognoza până în 24 septembrie. Vremea pe regiuni în prima lună de toamnă - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 august - 24 septembrie 2018.

Potrivit meteorologilor, valorile termice medii prognozate pentru următoarele patru săptămâni se vor situa, în general, peste normele climatologice ale intervalului, în timp ce, la nivel de precipitaţii, estimările arată cantităţi excedentare mai ales local în zonele de munte.

Prognoza meteo 27 august – 3 septembrie 2018

Conform meteorologilor, în săptămâna 27 august - 3 septembrie, vremea va fi călduroasă.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile medii se vor situa în jurul normei climatologice sau pot fi uşor mai scăzute decât acesta local în vestul ţării, dar în general mai ridicate decât normalul perioadei în restul teritoriului, cu abateri mai mari îndeosebi în regiunile estice.

De asemenea, cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare local în centru, sud-vest şi la munte şi deficitare în restul teritoriului, îndeosebi în regiunile estice şi sud-estice

Prognoza meteo 3 – 10 septembrie 2018

În săptămâna 3 - 10 septembrie, mediile valorilor termice vor fi peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a teritoriului, local mai ridicate în jumătatea de vest.

Totodată, în cea mai mare parte a ţării, regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei, potrivit ANM.

Prognoza meteo 10 – 17 septembrie 2018

În privinţa prognozei din săptămâna 10 - 17 septembrie, meteorologii estimează că temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, local cu abateri mai mari în jumătatea de vest a ţării. În plus, precipitaţiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, local uşor excedentare îndeosebi în zonele de munte.

Prognoza meteo 17 – 24 septembrie 2018

Pe durata săptămânii 17 - 24 septembrie, specialiştii anticipează valori termice în general mai ridicate decât normalul climatologic al perioadei, cu abateri mai mari în nord-vest. Precipitaţiile pot fi uşor excedentare, local în zonele montane şi în regiunile vestice, centrale şi estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » ANM a actualizat prognoza până în 24 septembrie. Vremea pe regiuni în prima lună de toamnă