Antena Meniu Search
x

Vremea 10 noiembrie. Prognoza meteo anunță un weekend cald

Vremea pe 10 noiembrie este caldă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunță temperaturi chiar ușor mai mari față de vineri, în multe regiuni ale țării. În București vor fi 17 grade în timpul zilei.

Vremea pe 10 noiembrie este caldă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunță temperaturi chiar ușor mai mari față de vineri, în multe regiuni ale țării. În București vor fi 17 grade în timpul zilei.

NOAPTEA DE VINERI SPRE SÂMBĂTĂ: Cerul va fi variabil exceptând regiunile sud-estice, unde în cea mai mare parte a intervalului nebulozitatea joasă stratiformă va persista. Mai ales în a doua parte a intervalului va fi ceaţă, local în nordul, estul şi centrul teritoriului şi izolat în rest, în special pe văi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade, mai scăzute până în jurul valorii de -9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi mai ridicate în Dealurile de Vest, dar mai ales în zona litoralului, spre 9 grade.

Vremea 10 noiembrie în țară

Sâmbătă, vremea în România este frumoasă. Valorile termice diurne vor fi peste mediile specifice lunii noiembrie, iar cele nocturne se vor situa în jurul acestora. Cerul va avea înnorări temporare, iar dimineaţa şi noaptea în zonele joase local se va forma ceaţă, care izolat poate fi mai persistentă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade, transmite prognoza meteo. Iar cele minime sunt între -2 şi 8 grade, mai scăzute spre -8 grade în depresiunile intramontane, dar şi uşor mai ridicate până în jurul a 10 grade pe litoral. Presiunea atmosferica nu va fluctua în mod notabil, fiind de regim anticiclonic.

Harta transmisă de ANM cu vremea pe 10 noiembrie

Prognoza meteo pentru București în 10 noiembrie

Conform ANM, vremea va fi sâmbătă în general frumoasă în Capitală. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar în orele dimineţilor se menţin condiţiile de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod normal la această dată, va atinge 16...17 grade, iar cea minimă se va situa în apropierea normei climatologice şi va fi de 1...3 grade. Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare cu puţin mai mare decât cea normală.

Cum va fi sâmbătă la munte

Vremea are valori și la munte peste mediile specifice lunii noiembrie, iar cele nocturne se vor situa în jurul acestora. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea 10 noiembrie. Prognoza meteo anunță un weekend cald