Antena Meniu Search
x

Vremea 9 noiembrie. Prognoza meteo anunţă timp frumos

Vremea pe 9 noiembrie este frumoasă, cu toate că temperaturile sunt mai scăzute faţă de perioada caldă de zilele trecute. Prognoza meteo anunţă că valorile termice vor fi peste media perioadei. În Bucureşti vor fi 16 grade în timpul zilei.

Vremea pe 9 noiembrie este frumoasă, cu toate că temperaturile sunt mai scăzute faţă de perioada caldă de zilele trecute. Prognoza meteo anunţă că valorile termice vor fi peste media perioadei. În Bucureşti vor fi 16 grade în timpul zilei.

Cerul va fi parţial noros în Oltenia şi în Dobrogea şi variabil spre mai mult senin în restul ţării, iar spre dimineaţă în zonele joase local se va forma ceaţă. Cu totul izolat vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -8...-6 grade în depresiunile intramontane şi 10...11 grade pe litoral.

Vremea 9 noiembrie în ţară

Pe parcursul zilei de vineri, în condiţii de cer variabil, cu unele înnorări doar în Dobrogea, vremea va fi mai caldă decât normal pentru acestă perioadă din an, cu maxime ce se vor încadra în general între 12 şi 17 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase local va fi ceaţă, iar temperaturile se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor specifice datei.

Pe acelaşi subiect

Astfel, prognoza meteo anunţă că dimineaţa vor fi valori în jurul a 0 grade în Dealurile Subcarpatice, iar în centrul ţării, cu precădere în depresiuni, se vor înregistra temperaturi negative; la scara întregii ţări minimele vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10...11 grade pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat. Presiunea atmosferica va scădea uşor dinspre vestul ţării, încât regimul baric va rămâne aproape normal.

Harta furnizată de ANM cu vremea pe 9 noiembrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 9 noiembrie

Dimineaţa şi noaptea se vor înregistra valori termice în jurul celor caracteristice perioadei şi vor fi condiţii de ceaţă. Pe timpul zilei, în condiţii de cer variabil, vremea va fi mai caldă decât normal, transmite ANM. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. Presiunea atmosferica va fi aproape constantă, la o valoare puţin mai mare decât cea normală.

Cum va fi vineri la munte

Valorile de temperatură, îndeosebi cele diurne, se vor situa în continuare peste mediile specifice lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii importante faţă de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea 9 noiembrie. Prognoza meteo anunţă timp frumos